Mesaj Sayısı: 1499 Katılım Tarihi: 25.11.08 Ülkesi : Konum: izmir Yaş : 30 Teşekkür Etti : 3
74 Mesajına Karşılık 124 Teşekkür Aldı.
Bilgilendirme
----------------
Djmetla Creator (code-fusion.sk) tarafından 6/12/2009 tarihinde CMS sistem PHP-Fusion V.7 için hazırlanmıştır (kodlanmıştır)
Bu modifikasyon phpfusion'un herhangibir versiyonu ile birlikte dağıtılmamaktadır. Ayrı olarak dağıtılmaktadır. Lütfen bu
uyarıyı dikkate alarak kullanın. Bu modülün kullanımından oluşacak problemlerden sorumlu tutulamayız.
Bu modifikasyon ile youtube de ki videoları kategoriler oluştuturarak kendi sayfanızda yayınlayabilirsiniz. Ayrıca üyeleriniz
kendi seçtikleri videoları ekleyerek sayfanızda yayınlanma isteğinde bulunabilirler....
Lütfen telif haklarına saygılı olunuz ve değişiklik yapmayınız.
Kurulum
----------------
1. Youtube.rar içinden dosyaları çıkarınız
2. FTP sitenize bağlantı yapınız.
3. çıkarılan tüm dosyaları infusions içerisine yükleyiniz / (youtube, yotube_category_panel, youtube_last_videos_panel)
4. Sitemize abone olunuz
5. Yönetim / Sistem yönetimi / Modüller kısmına giderek Youtube yazan kısmı bulunuz.
6. Youtube seçerek yükleyiniz
7. Yönetim / Modüller / Youtube gallery / giderek ayarlarınızı yapınız
8. Kolay gelsin
Mesaj Sayısı: 25 Katılım Tarihi: 09.01.10 Ülkesi : Konum: Amasya Yaş : 21 Teşekkür Etti : 0
0 Mesajına Karşılık 0 Teşekkür Aldı.
yine hatası var ama olsun dikey diyorum yatay yapıyor yatay diyorum dikey yapıyor onaylanmış diyorum onaylanmamış yapıyor ama oldu tmmdır çok çok çok saolun Allah razı olsun..
Mesaj Sayısı: 25 Katılım Tarihi: 09.01.10 Ülkesi : Konum: Amasya Yaş : 21 Teşekkür Etti : 0
walla aynen ya turkish local demişsin arıyorum öööyle yok bende turkish dil dosyası yok ingilizce dosyanın içi türkçe çıktı bende onunla değiştirdim inş bi sorun çıkmaz..
bu arada bişey daha sorcam ama ilgili kategoriye açayım bi bakarsan çok makbule geçer yaa çok teşekkürler şimdiden..
Mesaj Sayısı: 4748 Katılım Tarihi: 27.08.08 Ülkesi : Konum: Kastamonu Yaş : 30 Teşekkür Etti : 48
252 Mesajına Karşılık 347 Teşekkür Aldı.
Arkadaşım tahmin ediyorum kullanmadığım için bir şey diyemiyorum. Sanırım bu yasaklama olayı ile ilgili olarak sitenizdeki modül bu şekilde bir hata vermiş olabilir. OpenDNS ten kaynaklı olabilir. googleDNS yi bir deneyin.
Mesaj Sayısı: 81 Katılım Tarihi: 31.10.08 Ülkesi : Konum: istanbul Yaş : 27 Teşekkür Etti : 2
1 Mesajına Karşılık 1 Teşekkür Aldı.
Hocam ellerinize sağlık güzel bir paylaşım bilindiği üzere youtube kapalı dns degisince acılıyor,yalnız herkes interneti uzmanca kullanamıyor çoğu kişi dns değiştirmeyi bile bilmiyor.Bu modülde dns değiştirmeden videoları izlemek mümkünmüdür acaba?
Mesaj Sayısı: 4748 Katılım Tarihi: 27.08.08 Ülkesi : Konum: Kastamonu Yaş : 30 Teşekkür Etti : 48
Sanmıyorum kardeşim. Php ile DNS değişikliği yapılabilir mi tam olarak bilemiyorum ama bir kere incelerim eğer böyle bir şans varsa tabiki uyarlayıp düzenlemek lazım.
Mesaj Sayısı: 14 Katılım Tarihi: 28.12.09 Ülkesi : Teşekkür Etti : 0
arkadaşlar video izle dediğimde şu hatayı veriyor yardımcı olur musnuz
Warning: require_once(maincore.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/..../....l/portal/includes/ajax_rating_system/rating_functions.php on line 22
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'maincore.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php' in /home/o..../....tml/portal/includes/ajax_rating_system/rating_functions.php on line 22
ajax_rating_system bazı mdoüllerle çalışmıyor arkadaşım bununda sebebi nedendirbilinmez ajax rating sitemi açıldığında maincore.php yi bulamadığı için bu şekilde hata veriyor. bunun çözüm yolu ise. ajax rating paneli devre dışı bırakmaktır. bilginize..