Mesaj Sayısı: 60 Katılım Tarihi: 30.08.09 Ülkesi : Teşekkür Etti : 0
0 Mesajına Karşılık 0 Teşekkür Aldı.
Arkadaşlar siteyi bu siteden indiridiğim bir kurulum dosyası ile kurdum fakat admin yönetim paneline girdiğim zaman modüller kısmı aktif değil,aktif olmayıncada modül yükleyemiyorum sorun neden kaynaklanıyor olabilir yardımcı olurmusunuz??
evet üzeri çizik sistem yönetiminden denedim klasör içine attığım modülü görmüyor,hiç bişey çıkmıyor içinde o yüzden yardım istedim zaten bu konuda fikriniz varmı??
senin dediklerini yapıyorum zaten orada hiç bir modül yokmuş gb görünüyor seni modül yüklüyorum ftp den oraya gelmesi lazım normalde ama orada yine bişey yok
Mesaj Sayısı: 906 Katılım Tarihi: 27.10.09 Ülkesi : Konum: BAŞKENT - NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ! Yaş : 24 Teşekkür Etti : 20
60 Mesajına Karşılık 73 Teşekkür Aldı.
Sen modül değil blok yüklüyor olabilirsin birkaç modül yükledikten sonra o üzeri çizik olayı ortadan kalkar merak etme
Mesaj Sayısı: 4748 Katılım Tarihi: 27.08.08 Ülkesi : Konum: Kastamonu Yaş : 30 Teşekkür Etti : 48
252 Mesajına Karşılık 347 Teşekkür Aldı.
byarsiz tarafından yazılan metin:
youtube galeri modulu kurdum aktıf ettım
(Youtube Galeri geçici olarak kilitli!) bu yazı gelıyor bunu nasıl yapcaz kardes
Arkadaşımın bununla ilgili olarak sanırım yeterli bir cevap verdiğimi sanıyorum. Sizinle veya modülle ilgili bir şey değil bu. Youtube kapalı biliyorsunuz.