Mesaj Sayısı: 4748 Katılım Tarihi: 27.08.08 Ülkesi : Konum: Kastamonu Yaş : 30 Teşekkür Etti : 48
252 Mesajına Karşılık 347 Teşekkür Aldı.
Arkadaşlar Merhaba ;
Bir çok arkadaşımızın bir isteği vardı. Forumdaki mesajları gizlemek ve gizlenen mesajlara cevap yazılmadığı sürece göstermemek.
Bu konuyla ilgili olarak dün gece bir çalışma yaptım. Ve sanırım arkadaşların istediği gibi bir bbcode oldu gibi.
Bu BBcode nin özellikleri :
** Üye olmayanlara Üye olmaları yönünde resimli olarak uyarı
** Üyelerin Mesaj yazmadıkları sürece de gizlenmiş olan içeriği görememeleri
Sanırım Bir çok Arkadaşımızın İşine Yarayacaktır.
Link Aşağıya Eklenmiştir.
Eklenmiş olan link BBcode nin testi için Gizli içerik Olarak Ayarlanmıştır.
Dosya Modül veritabanımızda Mevcuttur.
Mesaj Sayısı: 906 Katılım Tarihi: 27.10.09 Ülkesi : Konum: BAŞKENT - NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ! Yaş : 24 Teşekkür Etti : 20
60 Mesajına Karşılık 73 Teşekkür Aldı.
Eline sağlık Ali abim dediğin gibi birçok arkadaş istemekteydi bunu
Mesaj Sayısı: 3 Katılım Tarihi: 07.09.08 Ülkesi : Teşekkür Etti : 0
0 Mesajına Karşılık 0 Teşekkür Aldı.
viewthread.php düzenleme olmadığından mesaja alıntı yapıldığında gizli içerik görülebiliyor (test ederseniz görebilirsinis) bunun için ben viewthread.php alıntı kodu iptal edip cevap verildikten sonra aktif etmiştim
Mesaj Sayısı: 4748 Katılım Tarihi: 27.08.08 Ülkesi : Konum: Kastamonu Yaş : 30 Teşekkür Etti : 48
AvaLoN tarafından yazılan metin:
Arkadaşlar Merhaba ;
Bir çok arkadaşımızın bir isteği vardı. Forumdaki mesajları gizlemek ve gizlenen mesajlara cevap yazılmadığı sürece göstermemek.
Bu konuyla ilgili olarak dün gece bir çalışma yaptım. Ve sanırım arkadaşların istediği gibi bir bbcode oldu gibi.
Bu BBcode nin özellikleri :
** Üye olmayanlara Üye olmaları yönünde resimli olarak uyarı
** Üyelerin Mesaj yazmadıkları sürece de gizlenmiş olan içeriği görememeleri
Sanırım Bir çok Arkadaşımızın İşine Yarayacaktır.
Link Aşağıya Eklenmiştir.
Eklenmiş olan link BBcode nin testi için Gizli içerik Olarak Ayarlanmıştır.
Dosya Modül veritabanımızda Mevcuttur.
Yani siz şimdi alıntı yaptımğım mesajda görülebildiğini söylüyorsunuz değil mi yukarıdaki gibi.
Bununda sebebi şu kardeşim şu anda ben denem yaptım mesala sistem normal çalışıyor. ama şu var buraya eğer ki bir tane daha gizli mesaj yazılırsa daha önce mesaj yazmış olanlar görebilecek ama cevap yazmamış olanlar göremeyecek şekilde dir. yani sistemde sorun yok.