0 Mesajına Karşılık 0 Teşekkür Aldı.
Merhaba arkadaşlar bende http://fusiontr.com gibi site kurmak istiyorum v7 bir yerden indiridim ama sizin sizteniz gibi olmadı nerden indireceğim veya nasıl yapacağım anlayamadım php de yeniyim yardımlarınızı bekliyorum site bu www.cinarweb.net doğru kurlummmu yapmışım üstüne eklenti mi yapacam yardım lütrfen
Mesaj Sayısı: 909 Katılım Tarihi: 27.10.09 Ülkesi : Konum: BAŞKENT - NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ! Yaş : 24 Teşekkür Etti : 21
61 Mesajına Karşılık 74 Teşekkür Aldı.
Öncelikle aramıza hoşgeldin ! Websiteni profiline ekle btuhan.com gibi pasif site ismi yazamazsın, istediğin kurulum yukarıdaki Modül veritabanında mevcut, forumlardada verildi arama yap ok..
Mesaj Sayısı: 4769 Katılım Tarihi: 27.08.08 Ülkesi : Konum: Kastamonu Yaş : 30 Teşekkür Etti : 48
252 Mesajına Karşılık 347 Teşekkür Aldı.
Copy bölümü gitmemiş kardeşim kurduğunuz bazı blokların sanırım modül kurulumlarını yapmamışsınız bunlarda hata verdiği için diğer tabloların üzerine geçmiş kurulum yapılması gereken modüllerde gerekli kurulumları yaptığınızda siteniz düzelecektir.
Mesaj Sayısı: 4769 Katılım Tarihi: 27.08.08 Ülkesi : Konum: Kastamonu Yaş : 30 Teşekkür Etti : 48
252 Mesajına Karşılık 347 Teşekkür Aldı.
Sanırım modül dosyalarını yanlış yerlere atmışsınız arkadaşım tekrardan kontrol ederecek dosyaları gerekli yerlere yükleyiniz. daha sonra yönetici paneli / sistem yönetimi/modüllerden kroax modülünü seçerek kurulumu yapınız.